ELKORLÁTOZÓ HÁLÓK A CYCLO-CROSS MAGYAR KUPA 2. FORDULÓJÁN

2021-01-13

ELKORLÁTOZÓ HÁLÓK A CYCLO-CROSS MAGYAR KUPA 2. FORDULÓJÁN

 

A 2020-as év nem kedvezett a tömegrendezvényeknek, így a sporteseményeknek sem. Számos bajnokság elmaradt, de a magyar bringasport nem hagyta magát és a nehézségek ellenére is sikerült megrendezni a Cyclo-cross Magyar kupa 2. fordulóját, ami december 20-ára esett.

Hogy ehhez mi köze a Kerítésrendszerek Kft-nek?

Azonkívül, hogy munkatársaink zöme is nagy érdeklődéssel figyeli a bringasportot és szívesen tekernek a hétköznapokban, termékeink is gyakran részt vesznek az ilyen jellegű eseményeken.
Így volt ez korábban a Tour de Hongrie esetében is. Idén pedig a mi hálóinkból alakították ki egy szakaszát a Cyclo-cross Magyar kupa pályának, ami igen változatosra sikerül. A versenyzőknek mind erőre mind technikai tudásra is szükségünk volt a jó helyezés eléréséhez.

A majdnem 2 kilométeres pályát a XVII. kerületben építették fel arra törekedve, hogy a klasszikusnak számító belga versenyeket idézzék meg. Rengeteg kanyarulattal, homokággyal és lépcsős-rámpás szakasszal, dupla palánkkal végül világszínvonalú versenyt szerveztek, aminek nagyon örültek a résztvevők.

Sajnos a nézőknek távol kellett maradniuk, maximum a kerítésen kívülről figyelhették az eseményt de akik otthon maradtak, azok is szurkolhattak kedvencüknek, mert az online közvetítésnek hála percről percre követhették az eseményeket.

Szívből gratulálunk Rózsa Balázs és Schmidel Reginának a győzelemhez.

2021.01.23