Mobil kerítés lejtős területen

2021-08-12

Mobilkerítés nem csak sík területre alkalmazható, hanem a lejtős területek, illetve támfallal léptetett területek jó részére is van alkalmazott, hatékony megoldásunk.

 

Nagyobb lejtések mobilkerítése

Ha nagyobb (10-15 fokos) lejtésű területre, akár változó lejtésszöggel kell mobilkerítést építeni javasoljuk földcölöp használatát. Itt a földcölöpöt a lejtős talajra merőlegesen ütjük be a földbe és ezzel oldjuk meg, hogy a mobil kerítés tábla is a lejtő szögében haladjon. A mobil táblákat felső részen bilinccsel kötjük össze.

Extra lejtések

Ha nagyon meredek oldal építési lezárása szükséges, pl. vár oldal, akkor elkorlátozó, építési hálóinkat javasoljuk telepítésre. Itt a sziklafalba fúrt betonvasra, oszlopra szereljük fel építési lezáró hálónkat a kívánt magasságban.

Kisebb lejtések, kisebb szintlépések

Telepítés során gyakran található változó kisebb lejtés, járda szint ugrás, járda lejtés, virágágyás áthidalás problémája, melyet napi rendszerességgel kell megoldani. Itt dupla-tripla rögzítő bilincset alkalmazva és a táblát így fixálva a tartó lábból kicsit kiemelve oldjuk meg a feladatot. Belülről mobil támasz beépítése javasolt.

Nagyobb szintugrások, rámpák

Parkoknál, kerteknél sokszor kell a mobilkerítés nyomvonalát támfal megoldáson át vezetni. Gyakran előfordul, hogy ipari létesítményeknél a mobil kerítés rakodó rámpa részen vezet keresztül.

Ennek az egyszeri jelentős mértékű szintugrásnak a megoldására javasoljuk közbenső oszlopos szintugrás kialakításunkat.

 

Szívesen fogadjuk beküldött helyszín fotóját a problémás területről, hogy a legjobb mobilkerítés megoldást ajánlhassuk Önnek.
info@keritesrenszerek.hu

 

Kérdéseivel keresse bátran szakértő kollégáinkat.