Megrendelés

Kattintson a fényképezőre a termékfotó megtekintéséhez.

Egyenes talp csőkordonhoz
11 163 Ft 8 877 Ft

Raktáron

 db 

Sport talp csőkordonhoz
11 925 Ft 9 512 Ft

Raktáron

 db 

Sportkordon fényvisszaverő csíkkal, 2,5x1,1m talp nélkül
51 168 Ft 40 881 Ft

Raktáron

 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!Termékleírás

Fényvisszaverő csíkkal felszerelt sport-, vagy más néven biciklis kordonunk most egyenes-, és sporttalppal is megrendelhető, ill. bérelhető. A sporttalp előnyei közé tartozik, hogy kültéri sportversenyek alkalmával biztonságos teret ad a versenyzők számára. A sporttalp alkalmazása esetén a kordon 75 fokos szögben áll.

A sportkordon kerékpár- és futóversenyeken és egyéb tömegsport rendezvényeken a sporttalppal történő alkalmazás védi a versenyzők, sportolók testi épségét; fontos szerepet játszik a rajt- és célterületeken előforduló balesetek megelőzésében, mivel a táblák síkjából kiálló alkatrészek nem jelennek meg a pálya területén. Sportkordonjaink kiválóan teljesítettek a hazai megrendezésű Tour de Hongrie világversenyen.

A különböző talptípusok sokféle felhasználásra teszik alkalmassá a kordont. A termék szállítása egyszerű és helytakarékos módon történik, emiatt a költségek lényegesen csökkenthetőek.

A fényvisszaverő csík remek láthatóságot biztosít a kordonoknak, de ha reklámtábla elhelyezését preferálja, a sportkordon erre is kiválóan alkalmas.

Bérleti ajánlatunk sportkordon bérlésére:

1-4 napig (akár hétvégén is): 450 Ft + áfa/méter

5 naptól 1 hónapig: 590 Ft + áfa/méter


Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!