Mobil hálók, fóliák


Megrendelés

Kattintson a fényképezőre a termékfotó megtekintéséhez.

Ecotex Belátásgátló háló 1,8m/10m zöld
11 398 Ft 9 500 Ft

Raktáron

 db 

Mobilkerítés ponyva 3,4x1,8m fehér
3 961 Ft

Raktáron

 db 

Mobilkerítés ponyva 3,4x1,8m fekete
5 575 Ft 4 432 Ft

Raktáron

 db 

Mobilkerítés ponyva 3,4x1,8m zöld
4 875 Ft 4 432 Ft

Raktáron

 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!Termékleírás

Az Ecotex 85%-os belátást gátlást biztosító erős műanyag hálók kedvelt eszközei privát területek, egyéb leválasztások kialakításának. Az Ecotex belátás ellen védő háló könnyű, fonott, jó szakítószilárdságú árnyékoló háló, 85 százalékos átlátás gátló hatással. Teraszra, erkélyre, korlátra és kerítésre ideális. Több méretben rendelhető termékünk. Telepítésük könnyen megoldható, méretre szabása egyszerű.

A mobilkerítés ponyva 3,5m hosszú dróthálós tábla gyári ponyvája. Sötétzöld, fekete és fehér színben, gyorskötözőkkel. Mérete: 3,4m x 1,8m. Kifejezetten dróthálós kerítéseinkhez gyártva és méretezve.

A kültéri takaróponyvák két különböző méretben rendelhetők meg. Használja építőanyag, szerszámok, vagy kültéri bútorok letakarásához! Megvédik autóját, kültéri bútorait az esőtől és a erős környezeti hatásoktól. A termék szélein található gyürűk segítségével könnyen rögzíthető, így akár platón való szállítás biztonságosabbá tételéhez is alkalmas.


Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!